Comunicate, Anunţuri, Ştiri

Proces verbal final al concursului organizat în data de 04.09.2023 în vederea ocupării postului vacant de INSPECTOR I ASISTENT la Compartimentul Taxe și Impozite Contabilitate, la Primăria comunei Șiștarovăț

Proces verbal final al concursului organizat în data de 04.09.2023 în vederea ocupării postului vacant de INSPECTOR I ASISTENT la Compartimentul Taxe și Impozite Contabilitate, la Primăria comunei Șiștarovăț Mai departe »

PROCES VERBAL DE SOLUȚIONARE A CONTESTAȚIILOR DEPUSE FAȚĂ DE REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR pentru ocuparea postului temporar vacant de Inspector, clasa, I grad asistent, în cadrul Compartimentului taxe și impozite, contabilitate.

PROCES VERBAL DE SOLUȚIONARE A CONTESTAȚIILOR DEPUSE FAȚĂ DE REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR pentru ocuparea postului temporar vacant de Inspector, clasa, I grad asistent, în cadrul Compartimentului taxe și impozite, contabilitate. Mai departe »

Proces verbal de afișare a rezultatului selecției dosarelor de înscriere la concursul ce se va organiza în data de 04.09.2023

Proces verbal de afișare a rezultatului selecției dosarelor de înscriere la concursul ce se va organiza în data de 04.09.2023 Mai departe »

Anunț titular Amenajament Comuna Șiștarovăț

COMUNA ȘIȘTAROVĂȚ (sediul în loc. Șiștarovăț, str. Principală, nr. 116, jud. Arad) titular al planului „AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATĂ APARȚINÂND COMUNEI ȘIȘTAROVĂȚ, JUDEȚUL ARAD, ORGANIZAT ÎN UP II PĂDUREA COMUNALĂ ȘIȘTORAVĂȚ”, cu suprafața de 224,2 ha, cu administratorul fondului forestier (asigurarea de servicii silvice), de către Ocolul Silvic Lipova cu sediul în loc. Lipova, str. Făgetului, nr. 13, jud. Arad, aduce la cunoștiința publicului decizia etapei de încadrare, conform H.G. 1076/2004 și H.G. nr. 236 /2023: planul nu necesită evaluare de mediu și va fi adoptat fără aviz. Comentarii și propuneri justificate de reconsiderare ale deciziei se vor transmite în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Arad, Splaiul Mureș, FN, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea prezentului anunț.

Anunț titular Amenajament Comuna Șiștarovăț Mai departe »

Sari la conținut